Evenimente/Activitati

Centrul de Vizitare al Parcului Național Defileul Jiului a găzduit expoziția Muzeul Muntelui. Astfel, iubitorii muntelui și nu numai, au avut ocazia să viziteze o expoziție inedită cu echipamente de munte vechi: busole, aparate foto, echipament de schi, etc. Expoziția a fost realizată în parteneriat cu Asociația Veteran Mont Craiova.

 

11138135 840383516034831 7186414087378160061 n

 

Centrul de Vizitare al Parcului Naţional Defileul Jiului şi-a deschis porţile pentru copiii din mai multe instituţii de învăţământ, care au avut posibilitatea să petreacă o zi de şcoală „altfel” alături de natură.

Săptămâna „Şcoala Altfel" a fost ocazia perfectă pentru copiii care au ales să treacă pragul Centrului de Vizitare al Parcului Naţional Defileul Jiului să afle lucruri noi şi interesante despre animale şi plante rare, tradiţii locale, lăcaşurile cultural – religioase, opere de artă ale naturii.

 

 

centrul-de-vizitare-Defileu-2

Articole înrudite

Mai multe din această categorie: 2014 »

Informatii

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informații detaliate despre celelalte programe coofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională.
Site realizat prin proiectul: Măsuri de îmbunătățire a managementului şi conştientizare publică în Parcul Național Defileul Jiului.